Екип

Екипът на ресторант Bistrello

Шеф Владимир Тодоров е сред най-добрите млади професионалисти в страната, придобил опит в реномирани ресторанти и популярност от различни конкурси. През 2016 г. той печели приза „Готвач на България“ в най-голямото кулинарно състезание, организирано от Българска Асоциация на професионалните готвачи. Тази награда е предшествана от титлата „Най-добър кулинарен студент“, която печели през 2015 г. в състезание, организирано от American Culinary Federation в САЩ. Специализираното образование, опитът от Нидерландия, Белгия и САЩ, както и значимите отличия, позволяват на шеф Тодоров да прибави към автобиографията си и ролята на асистент шеф инструктор в HRC Culinary Academy. От май 2018 г. шеф Владимир Тодоров е част от семейството на Bistrello, като със своя уникален почерк затвърждава концепцията на ресторанта за новаторска, разнообразна и вкусна кухня, която да ви накара да идвате отново при нас.